Werken bij BOSS

BOSS paints heeft een transparante bedrijfscultuur en een milieubewuste ingesteldheid. Het is een groeiende moderne onderneming met oog voor mens en omgeving. En onze mensgerichte aanpak is de ideale voedingsbodem voor je talenten. Werken bij BOSS paints, dat is meewerken aan iets moois én jezelf ontplooien.

Dit is BOSS paints

Bij BOSS paints houden we van uitdagingen. Zowel op vlak van resultaten als op menselijk vlak. Want we dagen ook onszelf uit. De open aanpak stimuleert onze medewerkers om mee te denken en zelf mee te sturen. We prikkelen initiatief en creativiteit!

BOSS paints is een familiebedrijf. In meerdere opzichten. Het wordt al decennialang succesvol geleid door de familie Bossuyt. Maar miscchien nog belangrijker: we werken samen als één grote familie, ook met onze klanten! We slaan elke dag de handen in elkaar voor mooie resultaten én voor continuïteit.

Werken bij BOSS paints is leuk. Gezond eten, een evenwichtige werk - privé balans, een strijkdienst, kinderopvang tijdens de zomervakanties, een vlakke structuur,.... Voor deze duurzame aanpak kreeg BOSS paints in het verleden al erkenning.

BOSS paints levert kwaliteit. Op elk vlak. Van zeer kwaliteitsvolle verfproducten tot een allround dienstverlening om u tegen te zeggen. Daarvoor staan we al jaren garant en we zijn er trots op. Want kwaliteit is een belangrijke voorwaarde voor duurzaamheid.

BOSS paints zet zich in voor het milieu. En we dragen die waarden uit. We promoten milieuvriendelijke energie, producten en werk- en vervoersmethodes. We ondersteunen en belonen groene mobiliteit. En we sensibiliseren werknemers om samen groener te gaan leven en werken.

Wil je meer weten over onze duurzame visie en waarden?
Of de geschiedenis achter BOSS paints?
boss paints website