Wij zijn BOSS

Waarom onze medewerkers zo graag bij BOSS paints werken? Ze vertellen het graag zelf! Want dankzij onze unieke, mensgerichte aanpak zijn ze meteen onze beste ambassadeurs!
"De warme sfeer onder de collega's! Daardoor kom ik echt heel graag werken! Elke dag opnieuw!"
Evy Verhulst - Management assistente technisch commerciële dienst
"BOSS paints biedt kansen en inversteert in jonge mensen met potentieel!"
Debby Feytens - Corporate projectleider
"Ik werk bij een werkgever die groot respect heeft voor elke medewerker. Onderweg ben ik met trots het gezicht van BOSS paints."

De chauffeursploeg is een mix van jonge en ervaren mensen. Wij vertrekken elke dag om 5 uur ’s morgens en bezorgen de bestellingen die de nachtploeg voor ons verzamelt. Wij leveren op werven, bij schilders en decoratiezaken en in colora- en BOSS winkels.

Onderweg zijn wij het gezicht van BOSS paints.

De werkgever heeft een groot respect voor zijn mensen. Het is een droom om zo te kunnen werken. We zijn één grote familie. Ik wil hier zo lang mogelijk blijven werken.

Ik voel me hier heel goed. Het contact met de collega’s is hartelijk. Dat warme gevoel is voor mij heel belangrijk. Het is als thuiskomen. - Mohamed Nouman - Chauffeur

"Bij BOSS paints kan ik echt mezelf zijn. We zijn één familie en dat maakt de sfeer bijzonder"

Ik heb leuke collega’s en ik doe mijn werk graag. We krijgen continu de kans om opleidingen te volgen, zodat we blijven groeien. Bovendien kan ik hier mezelf zijn. BOSS paints is één familie en dat maakt de sfeer bijzonder.

Zelf ben ik lid van de Aktief werkgroep. Die organiseert jaarlijks een quiz, sinterklaasfeest, personeelsfeest, … De ideale gelegenheid om collega’s op een andere manier te leren kennen, en om mensen van andere afdelingen te ontmoeten. Dat vergroot de betrokkenheid. Ik werk mee aan het personeelskrantje. Een blad 100% door en voor het personeel – zonder sturing van de directie. Het staat boordevol bedrijfsnieuws, verslagen van activiteiten en andere BOSS weetjes. Zo is iedere werknemer op de hoogte van wat er gebeurt in het bedrijf.- Nathalie Denoulet - commercieel medewerker binnendienst

"Als milieucoach ga ik actief op zoek naar initiatieven die onze milieu impact reduceren"

Aandacht voor het milieu zit de familie Bossuyt in de genen. Mijn functie als milieucoach is daar het levende bewijs van. Mijn taak begint waar  die van milieucoördinator ophoudt. Die zorgt er in de eerste plaats voor dat het bedrijf in orde is met alle wettelijke verplichtingen. Als milieucoach ga ik een stap verder. Ik ga actief op zoek naar initiatieven die onze milieu – impact reduceren.  Ik beschik ook over de nodige middelen, want elk jaar wordt een deel van de winst gereserveerd voor milieu – initiatieven. - Els Heynssens - milieucoach

""Bij BOSS paints worden geen onrealistische doelen gesteld. Net daarom geeft iedereen het beste van zichzelf en zetten we grote stappen vooruit.""
Sören Depraetere - Productiemedewerker

lees verder

Open vacatures

Bekijk alle openstaande vacatures.

Werken bij BOSS paints

Ontdek waar wij voor staan als werkgever!