Zet je talent in de verf!

BOSS paints is dé Belgische topper in verfproductie en kleurencollecties. BOSS paints staat voor hoge kwaliteitsnormen en voor duurzaam ondernemen. Het warme familiebedrijf is ook de drijvende kracht achter colora, dé verfwinkel. Onze hoofdzetel bevindt zich in Waregem.

Ben je op zoek naar een aangename, mensgerichte bedrijfscultuur. En wil je samen met 270 enthousiaste collega's je schouders zetten onder een Belgisch topproduct en meebouwen aan een kleurrijke leefwereld? Dan is BOSS paints misschien iets voor jou! Want wij zoeken positieve energie. Dit is al decennialang de brandstof die onze onderneming doet groeien en bloeien. Hebben we een match?

Recente vacatures
Laatste nieuws

Duurzaamheidsverslag

BOSS paints laat zich leiden door 5 waarden: klant, kwaliteit, mens, milieu en rendement. Laat...

lees verder

Werken bij BOSS

Zo maak jij écht het verschil. En jouw carrière groeit mee.

Jouw talenten staan centraal bij BOSS paints. Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf, dat stabiliteit en werkzekerheid biedt. En je krijgt heel wat uitdagingen en kansen. De kers op de taart? Een gezonde balans tussen werk en privé.
Wij zijn BOSS
"BOSS paints biedt kansen en inversteert in jonge mensen met potentieel!"
Debby Feytens - Corporate projectleider
""Ik werk bij een werkgever die groot respect heeft voor elke medewerker. Onderweg ben ik met trots het gezicht van BOSS paints." "
Mohamed Nouman - Chauffeur

Heb je een vraag? Contacteer onze HR afdeling!
Contactformulier