IT service desk medewerker

Beveren - Leie
Voltijds
Als Belgisch familiebedrijf, gevestigd in Waregem, groeide BOSS paints al snel uit tot een topper in verfproductie en kleurencollecties. Dagelijks verwezenlijkt BOSS paints grootse dingen dankzij 270 enthousiaste medewerkers! De energie van deze medewerkers is de basis van het succes en steeds sterkere groei en vernieuwing. In deze prettige en mensgerichte bedrijfscultuur gaan resultaten en aandacht voor de medewerkers hand in hand.

Jobinhoud

Ben je een harde werker die uren van zijn tijd doorbrengt met computers? 

Je dagtaak varieert. Word het alvast maar gewoon dat je ’s morgens niet altijd weet wat je ’s middags zal doen. Want, ad hoc problemen, die zijn er om door jou opgelost te worden.

Je staat er niet alleen voor. Ons team bestaat uit (met jou erbij) vier service desk medewerkers, een systeembeheerder, ontwikkelaars en analisten. Samen zorgen we voor een betrouwbare, wendbare en efficiënte invulling van de IT behoeftes binnen BOSS paints en colora.

Je ondersteunt alle ICT gebruikers in de eerste lijn. Je geeft snel en klantgericht ICT support. Dat gaat over hardware (PC’s, laptop, iPad, printers, …), software (ERP, Citrix, outlook, retail software, …) en communicatie (smartphone, telefonie, …). Bij ons doe je dit zeer actief en liefst face-to-face! Je gaat effectief op zoek naar problemen en blijft zeker niet aan je bureau gekluisterd.

Je bent snel ingewerkt en neemt dan ook moeilijkere problemen voor je rekening. Ook die waar anderen niet wijs uit raken. Later werk je mee aan de uitrol van de meest diverse IT projecten.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Als IT service desk medewerker kan je communiceren als de beste. Je werkt bijzonder graag in team, bent klantgericht en blijft steeds rustig. En je hebt goesting om in problemen te duiken en oplossingen te bieden.

Uiteraard ontwikkel je een grondig technisch inzicht in de hardware, software en systemen die je ondersteunt. Je toont jouw passie voor jouw vak en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Jouw – behulpzame en geduldige! – collega’s zien in jou een aanpakker, luisteraar en humorist. Je denkt best niet dat je alles al kan, en staat open voor vernieuwing en feedback van anderen.

Wat heeft BOSS paints jou te bieden?

Mensen en hun talenten staan centraal in ons familiebedrijf: wij bieden elke medewerker een flexibele werkomgeving, een mooi evenwicht tussen werk & privé en ruimte voor persoonlijke wensen en ambities. Bovendien verzekeren we je een bovengemiddeld marktconform loon, een uitgebreid extralegaal voordelenpakket én de kans om je blijvend – op persoonlijk en professioneel vlak – te ontwikkelen.

En die ontwikkeling zien wij best wel ruim. Op technologisch vlak. Uiteraard. Maar zeker ook op het vlak van teamontwikkeling, klantgerichtheid, geven van constructieve feedback, … Want we investeren in zelfredzaamheid!

lees verder

vragen over deze vacature?

Neem dan zeker contact op met onze HR afdeling

Wij zijn BOSS

Collega's aan het woord. Dat vinden zij leuk aan werken bij BOSS paints!